fredag 26. mars 2010

2009/2010

Da er vinteren snart over heldigvis, men først står en påsketur til Øyer på planen. Har brukt vogna noen helger i vinter men merker det er en liten utfordring med lille Herman i vogna i mange dager. Han begynte å gå i midten av februar, så før det ble det litt begrenset hva vi fikk gjort, og han ble fort lei. Nå går han som bare det og vi gleder oss til påske-camping. Thomas tok med seg de to eldste barna i vinterferien og de koste seg veldig. Ungene akte, gikk på ski, grillet pølser og marsmellows med pappa så det var stor stas :) Jeg og Herman kom opp på fredag ettermiddag. Hadde med meg selskap i bilen siden Tom og Jonas også skulle oppover en tur. Det ble en kjempe flott helg og ungene lekte uten hele dagen.

Påsketuren starter på onsdag ettermiddag, får ikke reist før siden Thomas jobber. Men det holder med onsdag til mandag i vogna med Herman. Har forresten kjøpt pulk så nå satser vi på en ski tur eller to. Tom med familie skal også oppover så det blir nok full fart på campingen. Tom har akkurat bestillt langpanne med gul påskekake så vi kommer nok til å kose oss alle sammen.

Nå har vi bestemt oss for sommerferie!!!!! Vi reiser til Kroatia sammen med fam. Svensen. Satser på å campe på Zaton Camping. Tom og Thomas har funnet plassen så det ser ut til å bli en bra sommer :)

God Påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar