onsdag 12. august 2009

Onsdag 12. August

Ja da har vi vært hjemme i 6 dager og vi lengter etter sol og varme! Vi kommer sansyneligvis til å reise nedover til Union Lido til neste år også. Men da som mer erfarene Italia-turister :) Oppdaget at det ikke finnes Taco i Italia, og at de faktisk ikke vet hva det er. Må nok lage en liste over ting som vi skal huske på til neste år. Håper bare at Herman fortsatt liker å kjøre bil så lenge neste sommer også.

Her hjemme er det ikke mye som minner om sommer, veldig uvant å våkne opp uten sky fri himmel og strålende sol. Men det er litt godt å ha litt mere plass å bevege seg på innendørs, men hadde vi hatt muligheten så hadde vi fint kunne bodd noen uker til i vogna i Italia. Campinglivet er et behagelig liv, man tar det med knusende ro og har med seg det man trenger.

Det blir nok en stund til neste camping tur, prøver å finne ut av hva vi gjør med vogna i vinter. Må jo vintercampe også, men vet ikke helt hvor enda. Så nå skal vi vaske å klargjøre vogna for vinteren. Har tenkt litt på Blefjell eller Uvdal, men ingen ting er bestemt enda. Kankje det blir et helt annet sted for alt jeg vet, det er nok Thomas som finner ut hvor vi skal. Det eneste jeg krever er at det ikke er for langt unna og det er han enig i.

Mer info om vintercamping kommer når vi har funnet et sted å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar